top of page

Cardigan laget av hamp

Når man har startet en grønnblogg, og man ønsker å vise folk hvilke nydelige og etiske klær som finnes der ute, så må man regne med å ta noen "outfit bilder".

"Hvor vanskelig kan det være å ta noen fine antrekks bilder da?", tenkte jeg... Vel, det var både vanskeligere og mer pinlig enn jeg hadde trodd. Å stå forand kamera å se naturlig ut, men samtidig få vist fram den FRESHE cardiganen min, var ikke lett. Kjæresten min, som er fotograf, ber meg om å gå litt fram og tilbake og bare se meg litt rundt. HVORDAN GJØR MAN DETTE NATURLIG? Så jeg begynner å gå nedover hengebrua vi står på. Tar meg litt i håret, kikker så naturlig jeg kan opp på himmelen.

"Du smiler ikke!", hører jeg kjæresten rope.

Ja, herregud, man må jo smile på disse bildene også. Så mens man går, skal man også tenke på å vise cardiganen, men også se naturlig ut OG man skal smile/le av noe som ikke er morsomt eller fint. Veldig, veldig uvanlig.

Jeg innså, på min lille fotoshoot, at det IKKE er lett å være modell. Man må også ha et visst talent foran kamera, og dette trenger jeg nok å jobbe med.

"NEI, nå gidder jeg ikke mer. Vi har sikkert noen fine biler nå, har vi ikke...?"

"Ja, neste ferdig. Vi tar et bilde mens du står på sykkelen"

Jesus.........

Cardiganen er fra merke HempAge, og er fantastisk året rundt. Stoffet er også enormt deilig! Siden den er laget av hamp, holder den meg varmere på høsten, men "puster" lett på kroppen om sommeren. Favorittfargen min er blå, så denne cardiganen falt i smak ved første øyenkast.

Det er desverre sånn i dag, at det finnes alt for få etiske klesbutikker i Norge. Det er utrolig kjipt! Når tilgjengeligheten på etiske klær er dårlig, så ender nok flere folk opp med å kjøpe uetiske klær hos de store kleskjedene. Heldigvis har de fleste tilgang på nett i dag, og da har man også muligheten til å kjøpe klær online.

Fordelen med å kjøpe klær hos bl.a HempAge, er at man vet at klærne er laget under gode arbeidsforhold, der arbeiderne har fått riktig lønn. I tillegg tenker HempAge på miljøet når de produserer klær, så det er altså mer miljøvennlig å kjøpe klær laget av hamp. Cardiganen kan kjøpes online HER, og for å finne flere onlinebutikker du kan kjøpe HempAge sine klær, kan du se HER

(Creds til alle modeller der ute. Er ikke så lett som man skulle tro)

#Klær #Klesindustrien #Fairtrade #Etisk #Hamp

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page