Cardigan laget av hamp

Når man har startet en grønnblogg, og man ønsker å vise folk hvilke nydelige og etiske klær som finnes der ute, så må man regne med å ta noen "outfit bilder".

"Hvor vanskelig kan det være å ta noen fine antrekks bilder da?", tenkte jeg... Vel, det var både vanskeligere og mer pinlig enn jeg hadde trodd. Å stå forand kamera å se naturlig ut, men samtidig få vist fram den FRESHE cardiganen min, var ikke lett. Kjæresten min, som er fotograf, ber meg om å gå litt fram og tilbake og bare se meg litt rundt. HVORDAN GJØR MAN DETTE NATURLIG? Så jeg begynner å gå nedover hengebrua vi står på. Tar meg litt i håret, kikker så naturlig jeg kan opp på himmelen.

"Du smiler ikke!", hører jeg kjæresten rope.

Ja, herregud, man må jo smile på disse bildene også. Så mens man går, skal man også tenke på å vise cardiganen, men også se naturlig ut OG man skal smile/le av noe som ikke er morsomt eller fint. Veldig, veldig uvanlig.

Jeg innså, på min lille fotoshoot, at det IKKE er lett å være modell. Man må også ha et visst talent foran kamera, og dette trenger jeg nok å jobbe med.

"NEI, nå gidder jeg ikke mer. Vi har sikkert noen fine biler nå, har vi ikke...?"

"Ja, neste ferdig. Vi tar et bilde mens du står på sykkelen"

Jesus.........

Cardiganen er fra merke HempAge, og er fantastisk året rundt. Stoffet er også enormt deilig! Siden den er laget av hamp, holder den meg varmere på høsten, men "puster" lett på kroppen om sommeren. Favorittfargen min er blå, så denne cardiganen falt i smak ved første øyenkast.