top of page

Grønn vekst i brusboksen din

En colaboks, og en ølboks. Begge litt most, og ikke mulig å pante.

Hva kan man gjøre med deeee? Her kommer et lite tips til hvordan du kan bruke brus- og økboksene dine, på en dekorativ og genial måte:

DA-DAAA! Fantastiske små potter, til urtene dine!

Jeg kuttet rette og slett bare av bunnen på boksene. Fylte den med jord (som man får kjøpt i små poser for 10kr på blomsterbutikker), og helte oppi noen små frø av karse.

Dette bilde er tatt en uke etter at jeg hadde frøene oppi jorda. Men som vi det-er-påske-på-skolen-og-vi-har-bomull-oppi-eggeskall-og-har-litt-karsefrø-og-vann-på-folk vet, så vokser jo karse veldig fort. Og er OGSÅ veldig sunt!

Om noen skulle lure på hvilke frø jeg bruker, så kjøpte jeg disse økologiske frøene fra Bingenheimer saatgut. På nettsiden deres kan du finne masse økologiske frø til dyrking i egen hage/vinduskarm! Jeg slapp å kjøpe de på nett, siden vi har de i butikken på Lille Tøyen Kolonial.

Til slutt vil jeg bare legge ved et bilde av min mamma foran blomstrende kirsebærtrær. Fordi jeg savner henne, digger henne, og fordi bilde er veldig fint. GOD SOMMER, godtfolk!

#Karse #Gjenbruk

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page