top of page

Vår tur til Kjerag

Det er faktisk ikke så mange ting jeg synes er bedre enn å være på tur. Følelsen av å kunne gå hvor jeg vil, i et åpent landskap, er helt fantastisk. Jeg føler meg fri og heldig. Fri, fordi jeg selv bestemmer hvor jeg skal gå. Heldig, fordi jeg har muligheten til å gå i fred og ro, med bein som fungerer og en helse på topp!

Siden jeg for tre måneder siden flyttet til Oslo, var det lett å bestemme seg for hvor sommerferien skulle tilbringes: Hjemme. I Stavanger, hos mamma, og hos pappa.

Veldig mange spør meg hvordan det er å bo i Oslo. Jeg sier det er greit. For det går jo greit, men for å være ærlig, skulle jeg mye heller bodd ute på landet. Det er masse støy, mange folk, mange lukter, mange inntrykk. Det er egentlig litt stressende å bo i sentrum av Oslo. Likevel vet jeg at vi mennesker er vanedyr. Vi er flinke til å vende oss til saker og ting, og jeg føler på meg at det vil bli bedre med tiden å bo i Oslo.

Kjæresten min kom også til Stavanger, og sammen bestemte vi oss for å dra til Kjerag. Et sted jeg lenge har ønsket å se, men aldri tatt meg tid til det. Wow... For en eventyrlig tur! Vi gikk opp ganske seint, på en litt overskyet dag. Perfekt, for da er det betydelig mindre folk!

Jeg har veldig lyst å dele noen av bildene jeg og Richard tok på turen. Håper det kan inspirere dere til å ha lyst å dra på fjellturer, gå i skoger og være i naturen. Og ikke minst: Jeg håper dere får lyst å se Kjerag med egne øyne, for det er til å anbefales!

 

(Bilde ovenfor tatt av @richkattt)

(Bilde over tatt av @richkattt)

(Bilde over tatt av @richkattt)

(Bilde over tatt av @richkattt)

(Bilde over tatt av @richkattt)

(Bilde over tatt av "kvinne med Samojed")

(Bilde over tatt av @richkattt)

Klapper i hendene for min flinke kjæreste! Har er så rå på å ta bilder, og veldig flink med redigering. Selv har jeg akkurat begynt å ta bilder med et ordentlig kamera, og dette er vel andre gang jeg redigere bilder i et skikkelig redigeringsprogram. Som dere ser, har jeg gått litt bananas med METING (eller hva det nå heter) på noen av bildene. Men altså, det kommer seg etter hvert. Som de sier: Øvelse gjør mester.

Blir i hvertfall veldig gøy å kunne ta skikkelig bilder framover!

#Kjerag #Fjelltur #Natur

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page