Barefoot dancer


Altså, se på dette da! Dette er et sånt blogginnlegg jeg ville definert som "roooooosablooooogg", men så er det ikke det likevel. For gjett hva? Disse to produktene er helt naturlige, og skader verken planeten vår, eller huden din. JIPPI, hipp hipp hurra for grønnblogg a' folkens(!!) (Litt-for-entusiastisk-kanskje-kanskje)

Men uansett, for en stund siden fikk jeg en pakke fra Cleanliving.no, som er en økologisk nettbutikk som selger masse rene hudpleieprodukter. På nettsiden til Cleanliving skrive de:

"Alle produktene CleanLiving tilbyr, er garantert fri for ingredienser som parabener, fosfater, sulfater (SLS), nanopartikler, benzoater og syntetisk parfyme- og fargestoffer. Produktene er heller ikke testet på dyr. Noen av våre produkter har flere bruksområder, som igjen bidrar til å spare både miljøet og plass i skapet."

Jeg er helt forelsket i denne neglelakken. Den har en dus, lett rosa farge, og passe til det meste. Jeg var veldig spent på å få prøven den, og jeg er så glad for at den lever opp til forventningene. Den er lett å føre på, men man trenger 3-4 lag for å få best resultat. Heldigvis tørker den fort. Har hatt neglelakken på i 7 dager nå, og den sitter like bra på som alle andre neglelakker jeg eier.