top of page

Barefoot dancer


Altså, se på dette da! Dette er et sånt blogginnlegg jeg ville definert som "roooooosablooooogg", men så er det ikke det likevel. For gjett hva? Disse to produktene er helt naturlige, og skader verken planeten vår, eller huden din. JIPPI, hipp hipp hurra for grønnblogg a' folkens(!!) (Litt-for-entusiastisk-kanskje-kanskje)

Men uansett, for en stund siden fikk jeg en pakke fra Cleanliving.no, som er en økologisk nettbutikk som selger masse rene hudpleieprodukter. På nettsiden til Cleanliving skrive de:

"Alle produktene CleanLiving tilbyr, er garantert fri for ingredienser som parabener, fosfater, sulfater (SLS), nanopartikler, benzoater og syntetisk parfyme- og fargestoffer. Produktene er heller ikke testet på dyr. Noen av våre produkter har flere bruksområder, som igjen bidrar til å spare både miljøet og plass i skapet."

Jeg er helt forelsket i denne neglelakken. Den har en dus, lett rosa farge, og passe til det meste. Jeg var veldig spent på å få prøven den, og jeg er så glad for at den lever opp til forventningene. Den er lett å føre på, men man trenger 3-4 lag for å få best resultat. Heldigvis tørker den fort. Har hatt neglelakken på i 7 dager nå, og den sitter like bra på som alle andre neglelakker jeg eier.

Fargen heter "Barefoot Dancer" og du finner den i nettbutikken HER

Kanskje dere ser det, men på neglelakken står det "7 Free Nail Lacquer". Denne neglelakken er fri for 7 av de gifte og miljø- og helseskadelige ingredisene som kommersielle neglelakker. (HER kan du lese mer)

"We are proud to bring you a nail polish that is both ethical and eco conscious. As everything should be.
Make the mindful choice to use a safer nail polish; Sienna Byron Bay – The Nature of Colour"

Og så denne leppomaden da. Dette kommer til å bli en hype, det er jeg sikker på. SE hvor lekker den er da. Det er et håndplukket, unikt, skjell, med speil og leppomade inni! Ødelagte skjell skyldes opp på strendene i Australia, og der blir de plukket opp, vasket, reparert og gjenbrukt til disse fine leppomadene. Ingrediensene er økologiske, og egentlig veldig sunt for kroppen din:

Jeg liker leppomaden kjempegodt! Den har helt naturlig lukt og smak (dette er veldig viktig når jeg skal velge leppomade), og føles myk og god på leppene. Det øverste laget på leppomaden er litt "hard", så den kan virke kornete de første gangene du tar på leppomaden, men det blir bedre etter hvert! Det er definitivt et leppomade jeg ønsker å vise fram, og skryte litt av. Det er ikke av typen å ta med seg på trening, eller ha i lomma når du skal på fjelltur. Dessuten kan det lett komme rusk inn mellom skjellene, og oppi leppomaden, om du har den liggende i en skitten veske.

Leppomaden kan kjøpes HER

Alt i alt: KJEMPE fornøyd med disse to produktene!

Sjekk ut nettsiden til Cleanliving for flere produkter. Og HEEY, bruk denne rabattkoden for å få -20% på ditt første kjøp: Cleanlivingfriend

Tips gjerne venner om muligheten for å leve et renere liv

(Produkter i blogginnlegget er sponset av www.CleanLiving.no)

#Sponset #Økologisk #Klimavennlig #Kosmetikk #Hudpleie #Neglelakk #Leppomade

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page