Til jenta jeg så på flyplassen...

Du har kanskje akkurat fylt 16 år, og nå skal du ut å fly. Alene. Pappaen din er nervøs, og følger deg inn på flyplassen. Han hjelper deg med å ta ut billetten, triller kofferten din, forteller deg hvor gaten din er, hvor du skal gå. Du svarer spydig "JEG VET, pappa!!" Pappaen din følger deg opp til sikkerhetskontrollen. Du går fort fra han, gir han ikke en klem. Pappaen din roper etter deg "Lykke til! Jeg er glad i deg!", og du svarer "Slutt, pappa, du driter meg ut!" Du tar på deg headset og masjerer dit køen begynner. Faren din står utenfor kontrollen og ser på deg. Jeg kan se at han er bekymret for deg. Jeg ser hvor mye du betyr for han. Jeg ser at han elsker deg. "Han en fin reise, da, jenta mi!", også snur han seg og går. Du svarer han ikke, enser han ikke engang. Du bare stirrer ned i telefonen.

</