top of page

iluut - etiske klær

Jeg blir så glad av å få mailer og meldinger fra folk som ønsker å tipse meg om etiske klesmerker. De fleste oppegående mennesker i dag, vil nok kjenne til de uetiske sidene ved tekstilindustrien. Problematikken har fått mye oppmerksomhet, og jeg mener dette er viktig. Men nå som de fleste kjenner til de negative og triste sidene, er det på tide å sette fokus på de som gjør en forskjell. Derfor er det så fint for meg å ha en blogg, hvor jeg kan dele med dere, framtidens etiske og bærekraftige klesmerker. Det er disse vi skal støtte opp, og heie på!

For noen dager siden kontaktet Elina Cerell meg. Hun er grunnlegger for klesmerket iluut, og har for tiden en kickstarter kampanjen gående. De ønsker å kunne lage fine, estetiske klær av god kvalitet, som er laget under gode arbeidsforhold og hvor arbeiderne får riktig lønn. De har allerede klart å samle inn ca 123 000kr, noe som er HELT fantastisk! Elina ville gjøre meg oppmerksom på deres kommende klesmerke, og at man nå kan forhåndskjøpe klærne som skal produseres.

Jeg tenker det er fint å kunne dele dette med dere, også! Sjekk ut video til iluut nedenfor. Om dere er interessert i å forhåndskjøpe noen av klærne, eller bidra i kickstarterkampanjen deres, kan dere lese mer på denne siden: https://www.indiegogo.com/projects/iluut-a-new-generation-of-fashion-standards--2#/

#Etikk #Etisk #Mote #Klesmerke

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page