top of page

We can't just sit here, and wait for a change...

Tidligere i år var jeg i Berlin og holdt foredrag på den etiske motemessa der. Dette var en fin arena for å bli kjent med andre mennesker som har samme hjertesak som meg. I etterkant har jeg holdt litt kontakt med flere jeg møtte der, og også prøvd å samarbeide litt.​

Femnet e.V er en av de jeg har samarbeidet litt med. De jobber for likestilling for kvinner og menn i utviklingsland, solidaritet og for rettferdighet. Organisasjonen er med på å påvirke politikerne, andre organisasjoner og enkeltmennesker.

I den siste tiden har de vært involvert i et prosjekt (FAIR FASHION works?) på en skole i Tyskland, hvor elevene skal lære om tekstil, mote og design, globalt ansvar, markedsføring osv. Disse elevene vil kanskje i framtiden jobbe innenfor tekstilbransjen, og hvordan ønsker de at bransjen skal ut? Mitt ønske er å øke bevisstheten blant alle, og spesielt de som nå går inn i studier om klær og mote. Jeg sendte Femnet en video, som de fikk vist til alle elvene ved denne linjen. Jeg tenker at denne videoen er like aktuell for alle andre også, så jeg deler den gjerne med dere :-)

#Fairfashion #Forbrukermakt #Klesindustrien #Etikk #Mote #Ansvar

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page