top of page

Jeg lever akkurat nå

Ofte sitter jeg i egne tanker, og plutselig får jeg en følelse av at akkurat denne tanken eller denne følelsen må jeg ikke glemme. Jeg må huske dette, som en påminnelse for meg selv. I løpet av en dag kan man være både i fortiden og i framtiden. Tenke på hvor kjekt og bra ting var før, eller hvor kjekt og bra ting skal bli i framtiden. Derfor er det så viktig å bruke små øyeblikk hver dag til å minne seg selv på: Jeg lever akkurat nå. Og det er det viktigste. Jeg tok meg tid for en god stund siden, og skrive noen ord om hva jeg følte og hvilke tanker jeg hadde. Jeg tenkte kanskje det kunne være fint å dele med dere, og kanskje kan det appellere til noen.

(Foto av @Richkattt)

"Vi lengte etter framtidens hendelser, når du skal reise dit, når du skal oppnå ditt og få gjort datt. Når du har fått gjort det du har gledet deg til, DA er du lykkelig. Eller? Om vi alltid venter på lykken, og tenker på den som en framtidig tilstand mer enn en opplevelse i nåtid, vil vi aldri oppnå det vi ønsker. Det er nok fint å tenke på hva man vil gjøre, og hvordan man skal gjøre det, men i hele denne prosessen må vi ikke glemme av nuet. Du lever bare i nuet, og det er egentlig der fokuset ditt burde ligge. Glemmer du av å føle på hvordan du har det akkurat nå, så lever du ikke. For det er bare i nuet du faktisk kan leve" Jeg deler bare mine tanker, så det trenger ikke ligge noe rett eller galt i det jeg skriver.

#Livet #Livsstil

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page