Corkini


Jeg og Joakim Kleven har den siste tiden samarbeidet om å få til en "Etisk uke" på bloggene våre. Vi har vært i kontakt med så mange flotte merker, som kan tilby fantastiske klær og produkter, laget under gode arbeidsforhold.

Hvorfor kjøpe etisk? - Det er så enormt viktig å skjønne at hver gang du handler, så gir du en stemme til hvilken verden du ønsker å leve i. Hver eneste gang. Så når du kjøper billige, dårlige og uetiske klær hos de store merkevarekjedene, så sier du inndirekte at "Dette er helt ok. Dette støtter jeg. Fortsett slik". Ved å kjøpe etiske og rettferdige klær, er du med på å endre verden litt. De som lager plaggene får en levelønn, og de går til gode arbeidsplasser.

Corkini.no er en av de merkene som tar ansvar, og som jeg og Joakim ble helt forelsket i! Sekkene til Corcini må være noen av de kuleste og fineste sekkene jeg har sett og brukt! Kvaliteten er høy, og jeg digger korkmaterialet. Sjekk disse baggene og veskene, da!!

Se alle ryggsekker HER