top of page

Fair & Square


Jeg og Joakim har vært i dialog med mennene bak Fair & Square, Sigmund og Håvard, og vi har fått til et samarbeid med de. Jeg digger virkelig det arbeidet F&S gjør, og hva de har fått til. Sigmund og Håvard har lenge engasjert seg for tekstilindustrien, og da de bestemte seg for å starte F&S, var det deres måte å vise at det faktisk går an å produsere rettferdige klær!

Herregenser kjøpes HER

Jeg digger kvaliteten på disse t-skjortene og genserne. Om du verdsetter mykt og deilig stoff, så er disse til anbefaling. Denne t-skjorten falt virkelig i smak hos meg! (Kjøpes HER)

Det som er så fint med F&S er at de er totalt ærlige! De viser oss hvordan det er på fabrikken, hvordan tekstilarbeiderne har det på jobb, hvordan de jobber. Arbeiderne får en levelønn, og de jobber bare overtid om nødvendig. De tenker på miljø, og de har store planer framover om å jobbe seg nedover i kjeden, og bli så bærekraftig som mulig i alle ledd. Men det krever tid og arbeid, og jeg gleder meg til å følge F&S! Jeg er rett og slett en utrolig stolt ambassadør!

Blir altså så glad av å vite at det finnes ildsjeler og dedikerte folk i denne verden, som jobber beinhardt for å gjøre verden litt bedre! Om dere vil lese og lære mer om hva Fair & Square jobber for, trykk her!

#Tekstilarbeidere #Rettigheter #Fairfashion #Etikk #FairSquare #Klesindustrien #Klær

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page