top of page

Corkini - Miljøvennlige sekker

Jeg har tidligere blogget litt om merket Corkini, og jeg føler de fortjener all den oppmerksomheten de kan få. Jeg synes man skal skrike ut "SE! SE HVA DE FÅR TIL! SE DISSE SOM GÅR FORRAN SOM ET GODT EKSEMPEL! GJØR SOM DE! LÆR AV DE!", om man har funnet noen merker/mennesker/bedrifter/organisasjoner osv. som gjør noe bra. Det fortjener de. Og derfor ønsker jeg igjen å blogge om Corkini.

Jeg har virkelig forelsket meg i denne sekken, og kan med hånda på hjertet si at det er den fineste sekken jeg har sett og eid. Den er så praktisk, og lett, og rommer egentlig veldig mye. Om du ønsker en kul, etisk og miljøvennlig sekk til sommeren, så er denne virkelig til anbefaling

 

SLOW FASHION

(Definisjon: Kjøp mindre, kjøp kvalitet, kjøp etisk)

"Når kvalitet går foran kvantitet. Tenk grønt, tenk framtid - velg kork"

 

Nå er det ikke lenge til Fashion Revolution Week, og jeg håper mange av dere der ute er klare for å engajsere dere, dele info og pushe de store kleskjedene til å gjøre en forskjell. Vi trenger en endring innen tekstilindustrien, og det SKJER, sakte men sikkert. Flere og flere klesmerker tar ansvar! Jeg skal prøve å få blogget litt i FashRev uka fra 24-30 april, for dette er en uke vi skal sette fokus på tekstilindustrien, og minnes ofrene etter Rana Plaza kollapsen.

TRAMP rykksekk HER

Grunnen til at kork er så miljøvennlig er rett og slett fordi korktreet ikke kuttes ned for å lage disse sekkene, lommebøkene og mobildekslene. Man fjerner bare barken på treet, og så vil barken vokse ut igjen etter flere år. Dessuten binder korktreet 5 ganger så mye CO2 etter at barken er fjernet, sier WWF.

TRYKK PÅ BILDET OVENFOR FOR Å GÅ INN PÅ NETTSIDEN TIL CORKINI

#Tekstilarbeidere #Fairfashion #Mote #Corkini #Klimavennlig

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page