top of page

Leave Nothing But Footprints

Jeg og Joakim Kleven falt veldig for den norske nettsiden Joeferal.no. Det er en fin liten nettbutikk hvor du kan finne et lite utvalg av etiske klær, sko, solbriller og sandaler. Jeg synes det er fint å vite at det kommer flere og flere etiske og miljøvennlig nettbutikker. Det føles litt tryggere å bestille fra en norsk side også, he he.

Digger disse Boyfriends jeansene fra Mud Jeans. Sjekk de ut HER


 

"Mud Jeans selger bærekraftige klær av miljøvennlig og rettferdig produsert bomull, dyrket av bønder tilsluttet FairTrade eller BCI organisasjoner (bettercotton.org). Dette sikrer bøndene en rettferdig lønn og innebærer krav til miljøvennlig produksjon."

 

Robby genser HER

Joakim sier at dette er den fineste genseren han eier! Jeg har en lignende genser fra Mud Jeans selv, og jeg forstår han. Den er så god og varm og fin, og dessuten er den laget av brukte og kvernet jeans, hvor kult er ikke det? 

"Tradisjonelt dyrket bomull og prosessen med å lage tøy er en forurensende og vannforbrukende prosess. Dette vil Mud Jeans endre på ved å stimulere klesindustrien til å ta i bruk sirkulær økonomi, og ha større fokus på bærekraftig utvikling."

 

 

"Proof Eyewear er basert på tre prinsipper; arv, bærekraft, og det å gi tilbake, og er regnet som en av pionerene innen produksjon av bærekraftige briller."

 

Proof Eyewear - Declo Wood briller // HER

Proof Eyewear - Fairview Wood // HER

Må bare få sagt helt til slutt: Om du vurderer å kjøpe deg GODE, og da mener jeg GODE, solbriller, så vil jeg virkelig anbefale disse! De er litt dyre, men fyf*en det er verdt hver krone! Jeg trenger aldri å myse, jeg får ikke vondt i hodet, bøylene kan bøyes litt utover, de er robuste, de sitter bra på, de ser bra ut, de får deg til å føle deg bra, de gjør godt for planeten. Føler jeg kunne pratet godt om disse brillene i lang tid! Du vet du har kjøpt gode briller, når man ikke kan se TV-skjermen med de på. Det er faktisk helt sant, skjermen er helt svart og jeg ser ingenting med disse brillene på. Da vet du at de funker!

Dessuten står det gravert på innsiden av brillene (som er en fin leveregel og påminnelse): "Leave Nothing But Footprints"

#MudJeans #joeferal #Fairfashion #Mote #Klesmerke #Sponset #Klær

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page