Leave Nothing But Footprints

Jeg og Joakim Kleven falt veldig for den norske nettsiden Joeferal.no. Det er en fin liten nettbutikk hvor du kan finne et lite utvalg av etiske klær, sko, solbriller og sandaler. Jeg synes det er fint å vite at det kommer flere og flere etiske og miljøvennlig nettbutikker. Det føles litt tryggere å bestille fra en norsk side også, he he.

Digger disse Boyfriends jeansene fra Mud Jeans. Sjekk de ut HER


 

"Mud Jeans selger bærekraftige klær av miljøvennlig og rettferdig produsert bomull, dyrket av bønder tilsluttet FairTrade eller BCI organisasjoner (bettercotton.org). Dette sikrer bøndene en rettferdig lønn og innebærer krav til miljøvennlig produksjon."

 

Robby genser HER

Joakim sier at dette er den fineste genseren han eier! Jeg har en lignende genser fra Mud Jeans selv