En positiv utvikling i tekstilindustrien

April 25, 2017

 

Fashion Revolution Week

 

 

Det er veldig få mennesker som i dag kan si: "HÆ? Dårlige arbeidsforhold og luselønn i tekstilindustrien?!". Jeg tror de fleste kjenner til problematikken, og jeg synes media og folk generelt har vært flink til å sette fokus på dette temaet. Det er som jeg har sagt i lang tid: "Med bevisstgjøring skjer det endringer".

 

Ja, desverre blir enormt mange mennesker utnyttet i klesindustrien, og dette kan vi IKKE godta. For å få endringer må vi engasjere oss, og det er nettopp det som skjer verden rundt. Spesielt denne uken, nå som det er Fashion Revolution Week! 

 

 

 

Denne uken håper jeg å se masse engasjement på sosiale medier, og selv ønsker jeg å sette fokus på de positive tingene som skjer! 

 

Jeg fikk tilsendt en del bilder fra Fashion Revolution Norway, som var veldig oppmuntrende, og jeg tenkte at jeg veldig gjerne vil dele dette med dere blogglesere også :-D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Trykk på bildet for å se events

 

 Trykk på bildet for å se flere Haulternatives videoer

 

 

Trykk på bildet for å se "The child labour experiment" 

 

 Trykk på bilde for å se Sweatshop sesong 2

 

 

 

 

Vi må fortsette å spre budskapet, og fortsette å engasjere oss. Slik får vi til endringer! 

 

Del gjerne dette innlegget på dine sosiale medier for å øke bevissthet.

 

 

#whomademyclothes

 

 

 

 

Please reload

Siste innlegg

19.03.2019

Please reload

Please reload