En positiv utvikling i tekstilindustrien

Fashion Revolution Week

 

Det er veldig få mennesker som i dag kan si: "HÆ? Dårlige arbeidsforhold og luselønn i tekstilindustrien?!". Jeg tror de fleste kjenner til problematikken, og jeg synes media og folk generelt har vært flink til å sette fokus på dette temaet. Det er som jeg har sagt i lang tid: "Med bevisstgjøring skjer det endringer".

Ja, desverre blir enormt mange mennesker utnyttet i klesindustrien, og dette kan vi IKKE godta. For å få endringer må vi engasjere oss, og det er nettopp det som skjer verden rundt. Spesielt denne uken, nå som det er Fashion Revolution Week!

Denne uken håper jeg å se masse engasjement på sosiale medier, og selv ønsker jeg å sette fokus på de positive tingene som skjer!

Jeg fikk tilsendt en del bilder fra Fashion Revolution Norway, som var veldig oppmuntrende, og jeg tenkte at jeg veldig gjerne vil dele dette med dere blogglesere også :-D