Mido - Stavangers bærekraftige klesbutikk


Kjenner du til Mido? Dette er Stavangers etiske og bærekraftige klesbutikk, rett nedenfor fargegata! Det er Fashion Revolution Week, og jeg ønsker å sette fokus på de som gjør en forskjell. Mike Dongelmans er mannen som har valgt å satse på denne etiske klesbutikken, og jeg synes han og butikken fortjener ekstra oppmerksomhet.

Jeg tok med meg kamera, og laget et lite intervju, som du kan se under:

Mido har mye spennende å by på! Alt fra kjoler og bukser, til bagger, sokker og belter laget av dekk. Det er absolutt verd å ta turen innom butikken!

Om bor i Stavanger-området, kan du finne alle produktene på nettsiden til Mido:

www.mido.no

 

Saar Kjole // HER

Puck Grey Melange // HER

 

"Vi kan ikke late som om vanlig klesproduksjon er etisk korrekt. Det er nok av bevis som tilsier at det er skadelig for naturen og menneskene og utnyttelse av billig arbeidskraft med barnearbeid osv. er vanlig praksis. Mido Fair Fashion sitt fokus er ikke på alt det negative ved klesindustrien. Vi viser heller veien hvordan man kan utrette mye positivt ved å ta et etsik korrekt valg ved å tilby KUN bærekraftige klær. "

 

Les mer om Mido HER

#FashionRevolution #Fairfashion #MudJeans #Mote #Sponset #Mido #Etikk