top of page

Who made my clothes?

Det var kjekt å se hvor mange som engasjerte seg under Fashion Revolution Week. Flere folk brukte tiden sin på å stille spørsmål til kleskjedene og butikkene: Hvem har laget klærne mine?

Selv tok jeg turen innom Belle & the Brave i Stavanger, hvor min venninne Guro jobber. Belle & the Brave selger så enormt masse fint, og jeg går å sikler på klærne hver eneste gang jeg er innom. Guro er ei veldig engasjert dame, og hun ønsker å selge flere rettferdige klær, noe jeg synes er helt fantastisk!

Da jeg var innom under fashrev uka, hadde hun tatt seg tid til å skrive ute slike "who made my clothes" plakater!! Jeg tok på meg klær fra Arnhem Clothing og Electric West, og la ut bildet på sosiale medier med taggen #whomademyclothes, og tagget de to klesmerkene i bildet. Bare et av merkene svarte meg, men jeg vet at Guro har gjort en stor innsats, og fått ganske gode svar fra klesmerkene. Det er så kjekt å se at klesmerkene responderer, og at de faktisk har noe godt å vise til!

På Belle & the Brave sin blogg kan du lese svarene de har fått fra klesmerkene!

 

"Arnhem herself is SO passionate about sustainability and doing the best she can for our earth. She actually grew up off the grid without electricity until she was 15 years old. She learnt first hand about sustainability in a community environment!"

Les Arnhem Clothings sitt svar HER

 

Så om du ønsker deg vintage, bohemien, retro, hippie klær som er rettferdige, så finner du flere merker hos Bellen & the Brave i Østervåg i Stavanger, eller på nettsiden deres HER.

Som dere ser, så selger de altså litt brukte klær også (AMAZING)! Det er mye fint å finne i denne butikken, TRO MEG!

Pleier du å spørre hvem som har laget klærne dine?

#BelletheBrave #Rettigheter #Mote #Etikk #Forbrukermakt

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page