Earthereal - Podcast om tekstilindustrien og livet og sånt....

"Det er synd at menneskeskapte ting, som penger, overgår menneskeverd og miljøhensyn. Penger har blitt et byttemiddel som er helt på avveie"

- Jon Vegar Næss

 

For 1 år siden, en vårdag i mai, møtte jeg Jon Vegard Næss, grunnleggeren av klesmerke "Earthereal", i den botaniske hagen på Tøyen. Der satte vi oss ned, og tok en liten prat om tekstilindustrien og Sweatshop, om livet, om mennesker, om penger, reklame, samarbeid, ansvar og engasjement. Det var utrolig kjekt og veldig spennende!

Trykk på bilde nedenfor for å høre på podcasten (Eller trykk HER)

Earthereal er et etisk- og bærekraftig klesmerke som selger deilige bomulls t-skjorter med kule logoer. Jeg er veldig, veldig glad i T-skjorte jeg har fått fra Earthereal, og jeg ønsker å gi de litt ekstra oppmerksomhet, for det synes jeg de fortjener!

Du kan sjekke ut nettbutikken deres HER: