top of page

Jeg drar til Sør-Amerika

Hallo, alle sammen!

Dette blogginnlegget blir nok det siste på en god stund. Som overskriften tydelig sier, så skal jeg altså til Sør-Amerika, og i første omgang til Brasil. Jeg har lenge lurt på om jeg skal prøve å få blogget på reisen min, men har bestemt meg for at jeg vil bruke minst mulig tid forran en skjerm og sosiale medier. Så det vil bety at jeg ikke er like tilgjengelig mens jeg er på reise.

Jeg kan jo også informere om at jeg har kjøpt en enveisbillett, så jeg er veldig usikker på når jeg kommer hjem. Det kan bli 2 måneder, eller det kan bli 1 år, hehe, det kommer helt an på hvor godt jeg trives, hvor mye hjemlengsel jeg får og hvor lenge pengene rekker.

Foto: Stig Indrebø

Jeg gleder meg veldig mye, og kjenner at jeg har fått besøk av noen sommerfugler. Jeg reiser sammen med to kompiser som har kjøpt en hytte ved Amazonaselven, og der skal vi bo i en holistic øko-landsby. Litt av fokuset i denne landsbyen vil være blant annet miljø, kropp- og helse, yoga, meditasjon og dyrking av mat.

Foto hetet fra blogg: Trude Helen Hole

Som nevnt, så blir jeg ikke å være veldig aktiv på sosiale medier, men om du skulle ønske å ta kontakt, så svarer jeg deg så fort jeg kan :-)

Ha en super sommer, alle sammen <3


Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page