top of page

Hvordan se perfekt ut


Jeg tror mange kvinner og menn ofte kan føle på et press når det kommer til utseende. Vi skal kle oss slik. Vi skal se sånn ut. Vi kan ikke gå i ditt. Vi må ha den og den hårfrisyren og sminken og parfymen og kremen og la di da di da....

Selv er jeg veldig lei av å konstant bli matet med reklame som forteller meg at jeg burde ha det ene eller andre produktet for å se bedre ut, eller for å få meg til å føle meg bedre.

Videoen over er mitt motsvar til denne industrien. Budskapet er enkelt: Vi er perfekt. Har alltid vært perfekt, og kommer alltid til å være perfekt.

På instagram (@fridaot) spurte jeg folk hva som er "perfekt" og hvem som definerer dette. Svarene jeg fikk var både kloke og mange, og det som gikk igjen var: Det er inni menneskers hjerne at definisjonen av perfekt lages. Jeg (og du) bestemmer hva som er perfekt. Og på den måten er det alltid i min makt til å endre mine presepsjoner av "perfekt".

I den VIRKELIGE verden, utenfor mitt sinn og min hjerne, så bare ER alt. I den virkelige verden er det ingenting som heter "perfekt" eller "ugjevnt" eller "stor" eller "rar". Dette er definisjoner og ord som vi menneser har skapt.

Så konklusjonen er at det er alltid du som bestemmer hvordan du ønsker å se på ting. Om du forteller deg selv at du ikke er perfekt, så skjer det bare i ditt hode, og det er din oppgave å endre det tankemønsteret. Om du forteller deg selv at du er stygg, så skjer det bare i ditt hode og du må bryte med dette trossystemet. Ikke la media, eller gruppetankemønster påvirke og forstyrre deg fra å være den beste versjonen av deg selv. Ikke vær redd for å tenke annerledes. Om noen andre forteller deg at du er stygg, eller at du er rar eller ugjevn eller stor, så skjer det bare i DERES hoder, og det betyr ikke at det er slik i virkeligheten, bare fordi noen tenkte det, eller sa det høyt.

DU ER PERFEKT

(Bilde// @Joakim Kleven)

#Perfekt #Hudpleie #Kosmetikk #Livsstil #Kjøpepress #Kroppspress

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page