top of page

Ecosound

Jeg vet om mange som ofte bare spiller musikk rett fra telefonen når de enten lager mat, dusjer, sminker seg, rydder, er med venner osv. Om du kjenner deg igjen, så blir du kanskje å like denne: Si hallo til ”Ecosound”!

Denne lille klossen er rett og slett en måte å forsterke lyden fra telefonen på.

Det er noen elever ved Drotningborg vgs i Grimstad som gjennom ungdomsbedriften deres i samarbeid med Ungt Entrepenørskaps, utviklet denne høyttaleren for mobiltelefoner i eikemateriale. Telefonen settes i hullet på toppen av høyttaleren, også får du lyden fra telefonen sendt ut 8-10 desibel høyere.

Høyttalerne er produsert lokalt i Grimstad, og jentene bak høyttaleren har allerede solgt flere hundre. Siden salget har gått så bra, har de startet et AS og fortsatt å selge Ecosound etter endt skolegang på vgs.

Ingen elektronikk er brukt.

#Ecosound #miljøvennlig #Natur #Høyttaler #Sponset

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page