top of page

Hermetikkboks DIY

Da var det nok en gang tid for enda en gjenbrukspost! Og denne gangen ønsker jeg å vise en morsom og kreativ løsning på hermetikkboksene vi normalt bare kaster rett i søpla. Forhåpentligvis gjenvinner alle hermetikk og glass (om du enda kaster hermetikk og glass i vanlig restavfall er det på høy tid at du får en egen dunk for metall og glass BTW!), men det finnes mange kjekke ting vi kan gjøre med det som allerede er kjøpt og betalt.

Denne gangen ønsker jeg å vise hvordan dere kan kombinere restegarn og hermetikkbokser og få en kjempekul kjøkkenhage.

Dette er hermetikkboksene jeg har samlet opp, og som skal brukes til å dyrke urter i

Selv liker jeg å bruke hamptråden dere ser ovenfor, den er kjempelekker og også et bærekraftig alternativ når man skal handler tråd. I tillegg fant jeg litt restegarn som kan være kult å bruke!

Jeg lager en liten stripe med lim, for å få festet tråden skikkelig, også snurrer jeg tråden veldig hard og stramt rund og rundt hermetikkboksen. Det kan kanskje være litt vanskelig å komme i gang, med det er bare å knytte tråden rundt bunnen på hermetikkboksen, også fortsette å snurre tråden rundt hermetikkboksen (og over tråden fra forrige runde, slik at den fester seg og ikke stikker ut)

Her kan du lettere se hva jeg mener. Nå når jeg kommer rundt med tråden igjen, blir den å skjule over de trådene som stikker ut. Husk å stramme skikkelig, og press hard opp med tommelen, slik at det ikke blir mellomrom mellom trådene.

Disse er kjempeflotte og se på, og veldig praktiske vist man ønsker å dyrke litt på kjøkkenbenken. Her anbefaler jeg å lage noen hull i bunnen, slik at vannet får renne ut. Da er det greit å ha de stående på et fat. Man kan også ha lekakuler i bunnen før man har i jord. Disse er også kjempekule å lage et hull på hver side (eller 4 hull), og henge opp med en tråd!

Dette er også en kjekk aktivitet for barna (tror jeg... altså, jeg har jo ikke barn, så jeg aner jo egenlig ikke om "barna" finner dette kjekt, men ut i fra egne interesser, hadde jeg likt å gjøre dette som barn. Hei hå!)

God påske!

#Hermetikk #Gjenbruk #Redesign

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page