Sminke for samvittigheten!

Det har i den siste tiden vært stort fokus på sminke og dens innhold, og nye rapporter fra Framtiden i våre hender viser at mye sminke inneholde helseskadelig miljøgifter. Med tanke på at huden vår er vårt største organ, og absorberer ca 70% av det vi smører på, så synes jeg definitivt at flere burde tenke seg om to ganger før de smører noe på kroppen.

Det er flere og flere som nå ønsker å kjøpe økologiske og naturlige produkter, og det er en god trend. Ikke bare er det mindre helseskadelig for oss, men det er også mindre skadelig på kloden vår. 

Selv bruker jeg lite, til ingen sminke, og liker egentlig aller best den naturlig looken. Det skjer likevel fra tid til annen at jeg får lyst å pynte meg litt ekstra, og da liker jeg å sminke meg. Jeg har lenge gått uten sminke, mye fordi jeg ikke klarer å finne god, naturlig og økologisk sminke som jeg liker. 

Så kom jeg plutselig over nettbutikken Green Spirit, som virkelig imponerte meg med deres utvalg av produkter! Green Spirit ønsker å gjøre det enklere for forbrukere å velge produkter som er bra både for helsen og miljøet, og å velge produkter som jobber i harmoni med kroppen vår og planeten vår. Dette uten at det skal gå på bekostning av kvalitet og eksklusivitet. Og naturen har alt dette! 

Jeg har valgt ut noen varer jeg liker og trenger, og jeg har kjempelyst å vise dere de produktene som har falt i smak hos meg! Jeg synes det er kjekt å kunne promotere veganske, økologiske og naturlige produkter av god kvalitet til dere, for jeg synes at slike litt mindre butikker fortjener det.

 

- Eco by Sonya -