Sminke for samvittigheten!

Det har i den siste tiden vært stort fokus på sminke og dens innhold, og nye rapporter fra Framtiden i våre hender viser at mye sminke inneholde helseskadelig miljøgifter. Med tanke på at huden vår er vårt største organ, og absorberer ca 70% av det vi smører på, så synes jeg definitivt at flere burde tenke seg om to ganger før de smører noe på kroppen.

Det er flere og flere som nå ønsker å kjøpe økologiske og naturlige produkter, og det er en god trend. Ikke bare er det mindre helseskadelig for oss, men det er også mindre skadelig på kloden vår. 

Selv bruker jeg lite, til ingen sminke, og liker egentlig aller best den naturlig looken. Det skjer likevel fra tid til annen at jeg får lyst å pynte meg litt ekstra, og da liker jeg å sminke meg. Jeg har lenge gått uten sminke, mye fordi jeg ikke klarer å finne god, naturlig og økologisk sminke som jeg liker. 

Så kom jeg plutselig over nettbutikken Green Spirit, som virkelig imponerte meg med deres utvalg av produkter! Green Spirit ønsker å gjøre det enklere for forbrukere å velge produkter som er bra både for helsen og miljøet, og å velge produkter som jobber i harmoni med kroppen vår og planeten vår. Dette uten at det skal gå på bekostning av kvalitet og eksklusivitet. Og naturen har alt dette! 

Jeg har valgt ut noen varer jeg liker og trenger, og jeg har kjempelyst å vise dere de produktene som har falt i smak hos meg! Jeg synes det er kjekt å kunne promotere veganske, økologiske og naturlige produkter av god kvalitet til dere, for jeg synes at slike litt mindre butikker fortjener det.

 

- Eco by Sonya - 


Coconut Body Milk av Eco by Sonya - Dette er den beste lotion jeg har brukt. Det jeg også elsker med den, er at den er både for kropp, hender og ansikt. Du trenger ikke å kjøpe tre seperate kremer, neida, her har du en krem som funker til alt. Og om den funker? JA! Kan fort få tørre legger og litt tørr i ansiktet, spesielt når det er kaldt, men denne kremen gjør virkelig jobben sin! 

10% avslag på alle dine kjøp i nettbutikken til Green Spirit ved å bruke rabattkode 

FRIDA10

(koden var til 6.Juni)

 

- ZAO -

ZAO har mye sminkeprodukter, alt fra solpudder til fondation til mascara, men de selger også neglelakk og aller best, de selger REFILL av sminke! Har blant annet blitt veldig glad i denne mascaraen av ZAO. Den inneholder Aloe Vera, og styrker vippene, og ryktene sies at vippene blir lengre ved hjelp av denne planten. Den har en fin farge, en god kost også er den superlett å fjerne. Glem sminkefjerner! Bruk vann, og den kommer av ganske lett, så om du lett tar til tårene, så er kanskje ikke denne mascaren for deg.