Yoga & Mindfullness

Heihååå!!!

Det er deilig med sommer, og for mange er denne tiden et avbrekk fra den ellers "hektiske" hverdagen. Jeg liker virkelig å se hva en ferie kan gjøre med noen. Personlig ønsker jeg ikke å skape en hektisk hverdag for meg selv, for så å trenge en ferie for å "nullstille" meg. Jeg ønsker at livet generelt skal føles som en ferie, at også det å gå på jobb blir en kjekk aktivitet.

I Juni var jeg på Yoga & Mindfullness retreat utenfor Malaga i Spania. Ganske nærme det spektakulæret fjellet "El Torcal". Det er mine to beste venner, Lars Olav og Steinar, som har tatt initiativet og laget dette retreatet for å skape et sted for folk som ønsker å komme i bedre kontakt med seg selv og andre, og for å finne ny insirasjon innenfor sunn mat og helse. Jeg er mektig imponert over det de har klart å skape!

Retreatet ble holdt på Vista del Torcal, som er et vakkert feriehus med mange gode fasiliteter. Plassen ligger i et vakkert landskap, med frisk luft, fjell og nærme fantastiske turområder. Jeg reiste ned, uten å ha noen spesielle forventninger om hva jeg skulle få være med på, men jeg gledet meg til å se hvordan mine venner jobbet sammen, og hvordan de i et slikt retreat skaper relasjoner og gir rom for helbredelse.

Jeg deltok på deres 2 retreat, med Monica Abrahamsen som yogaintruktør. Det jeg likte så godt med dette retreatet var at vi våknet til en deilig time med yoga hver dag. Yogaen var leken, fleksibel, hadde øvelser for både nybegynnere og mer erfarne, og Monica klarte å skape et rom for avslapping og frigjørelse. Ved flere andledninger fant jeg meg selv i totalt tilstedeværelse med min egen kropp og pust igjennom yogaen, og etter denne uken på Amazing Retreat har jeg blitt enda mer inspirert til å bedrive yoga på daglig basis.