top of page

Yoga & Mindfullness

Heihååå!!!

Det er deilig med sommer, og for mange er denne tiden et avbrekk fra den ellers "hektiske" hverdagen. Jeg liker virkelig å se hva en ferie kan gjøre med noen. Personlig ønsker jeg ikke å skape en hektisk hverdag for meg selv, for så å trenge en ferie for å "nullstille" meg. Jeg ønsker at livet generelt skal føles som en ferie, at også det å gå på jobb blir en kjekk aktivitet.

I Juni var jeg på Yoga & Mindfullness retreat utenfor Malaga i Spania. Ganske nærme det spektakulæret fjellet "El Torcal". Det er mine to beste venner, Lars Olav og Steinar, som har tatt initiativet og laget dette retreatet for å skape et sted for folk som ønsker å komme i bedre kontakt med seg selv og andre, og for å finne ny insirasjon innenfor sunn mat og helse. Jeg er mektig imponert over det de har klart å skape!

Retreatet ble holdt på Vista del Torcal, som er et vakkert feriehus med mange gode fasiliteter. Plassen ligger i et vakkert landskap, med frisk luft, fjell og nærme fantastiske turområder. Jeg reiste ned, uten å ha noen spesielle forventninger om hva jeg skulle få være med på, men jeg gledet meg til å se hvordan mine venner jobbet sammen, og hvordan de i et slikt retreat skaper relasjoner og gir rom for helbredelse.

Jeg deltok på deres 2 retreat, med Monica Abrahamsen som yogaintruktør. Det jeg likte så godt med dette retreatet var at vi våknet til en deilig time med yoga hver dag. Yogaen var leken, fleksibel, hadde øvelser for både nybegynnere og mer erfarne, og Monica klarte å skape et rom for avslapping og frigjørelse. Ved flere andledninger fant jeg meg selv i totalt tilstedeværelse med min egen kropp og pust igjennom yogaen, og etter denne uken på Amazing Retreat har jeg blitt enda mer inspirert til å bedrive yoga på daglig basis.

Lars Olav og Steinar er veldig opptatt av holistisk helse, som betyr å ta vare på kropp og sinn som en helhet. Det handler bl.a om hvordan vi behandler kroppen vår, som trening,hva vi spiser, hvilke tanker vi har om oss selv, andre og verden, hvor god vi er til å lytte til følelsene våre og intuisjonen vår osv.

På dette retreatet var det en del fokus på sunn og helbredende mat. Vi plukket økologiske grønnsaker, frukter og urter fra hagen, og laget gode salater og hadde superdigge smoothies hver morgen. Maten som serveres var vegansk, og dette er en viktig verdi for meg. Med denne type kosthold, var det flere av deltagerne som merket en betydelige forandringer. F.eks var det ei av deltagerne som slet med vonde ledd, men som nå var med å gå lange turer i fjellet

(Acai bowl med mango og kokos)

(Squash fra hagen. De blir gigantiske!)

Igjennom retreatet ble alle deltagerne mer og mer kjent. Alle var instilt på å helbrede ting fra fortiden, fysiske smerter/skader og gi rom for å fylle hjertet og sinnet med ny inspirasjon og glede for livet. Det var en fryd å se flere av deltagerne blomstre for hver dag som gikk. Igjennom workshoppene vi hadde, fikk vi i oppgave å se på sider av oss selv vi er gode i. Vi fikk f.eks i oppgave å se på oss selv uten i fra, og skrive ned hva jeg ville tenkt om en person som gjorde de tingene jeg gjør. Det var en styrkende og motiverende workshop, hvor jeg fikk større innblikk i min mening og oppgave her på kloden.

I tillegg hadde vi en workshop som handlet om å nå målene og drømmene våre. Det var supergøy, og den var så konkret og forseggjort, at det plutselig ikke virket så vanskelig å nå drømmene mine innen kort tid, nå som jeg har fått jobbet med hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal gå fram. Personlig fikk jeg jobbet mye med hvordan jeg skal gå fram for å nå mine mål som kunstner.

Jeg kan virkelig anbefale å sjekke ut Amazing Retreat , de kommer til å vokse seg store, og mest sannsynlig arrangere retreats ikke bare for yoga, men sikkert også for musikk, dans, kunst, mat osv. Om du har interesse for slike type ting, og har et ønske om å vokse som individ og få mer innsikt i hvordan du kan gi slipp på ting fra fortiden og nå målene dine, så kommer det flere retreats i den kommende tiden. Blant annet er nestkommende retreat allerede 25. August til 01. September.

Les mer om Yoga & Mindfullness retreat HER

Om du ønsker å delta på neste retreat, ta gjerne kontakt med enten meg, Steinar eller Lars Olav og oppgi at du har hørt om retreatet via mine sider, og du får 10% avslag på orginal pris

Også lagt inn i programmet er fantastiske turer rundt hytteområdet, men også til El Torcal! En fantastisk opplevelse.

 

Sjekk ut promovideoen til Amazing Retreat

#Retreat #Vegansk #Livet #Økologisk #Livsstil #Yoga

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page