top of page

Spiselig ansiktsmaske

Hudproblemer er ofte symptomer på underliggende ubalanser i kroppen, og de fleste hudproblemer har faktisk samme opphav. Ved å jobbe med grunnleggende ting som kosthold, fordøyelse og livsstil kan du bedre kroppens hormonbalanse og betennelsesnivå, og dermed gjøre underverker for huden.

Sliter du med dårlig hud?

Jeg tror det aller beste vi kan gjøre for huden, håret og neglene våre er å leve et holistisk- og sunt liv. Dette betyr at, før du kjøper dyre kremer, skrubber og ansiktsrenser for å forbedre huden din, ta en god titt på hva du spiser og hvordan du tar vare på deg selv. Med tanke på at huden er kroppens største organ, og faktisk absorberer ca 70% av det vi har på den, kan det desverre også hende at de samme produktene du tror hjelper deg med å få bedre hud, er de som gjør den verre.

Selv er jeg veldig opptatt av å behandle kroppen min bra. Jeg ønsker at den skal fungere best mulig, mens jeg er i livet, og da er det flere ting jeg kan gjøre for å hjelpe den i sine prosesser. Jeg er opptatt av å spise gode og helsefrembringende råvarer, men jeg er også glad i å unne meg selv "Spa Nights" inni mellom, og da har jeg savnet en skikkelig god og naturlig ansiktsmaske. Jeg ønsker ikke en ansiktsmaske med masse ukjente ingredienser og miljøgifter, slik det er funnet i flere av Body Shop sine produkter. Jeg ønsker et produkt som f.eks renser porene mine for miljøgifter og eksos og annet som kroppen skiller ut igjennom huden. Jeg ønsker et produkt som nærer huden min, gjør den myk og gir den glød.

I ca 2 uker nå har jeg blitt bedre kjent med ansiktsmaskene til Jornærhudpleie, og jeg er imponert over effekten de har! Som dere ser på bildet over, er det veldig få ingredienser, men alt som er brukt er økologisk og helt naturlig. Noe av det første jeg merket da jeg brukte ansiktsmaskene, var at porene mine på f.eks nesen ble mindre. På bildet under kan dere se mange små svarte prikker på nesen. Det er talget i porene mine som trekkes ut i ansiktsmasken. Og på haken hadde jeg en liten kvise, som var borte dagen etter! Ganske kult!

Jeg og kjæresten min har hatt flere spakvelder med ansiktmasker den siste tiden, og vår favoritt er "Blæretang og hvetegress"

Blæretang evner å trekke ut giftstoffer som setter seg dypt inne i porene. Den fjerner smuss og overflødig fett effektiv fra huden uten å tørke den ut. Samtidig nærer den huden med sine store mengder mineraler og sporstoffer, i tillegg til at den er antioksidativ, antibakteriell og betennelseshemmende.

"Vi alle er utsatt for så mange giftige stoffer som trenger inn i våre kropper hver dag og forestyrrer våre kroppsfunksjoner. Ved å tilby sunne og miljøvennlige såper, ansiktskremer, leppepomader osv. vil Jordnær hudpleie gjøre det litt enklere å holde seg unna disse skadelige stoffene og gjøre livet bedre for oss, våre barn og alle dyr og planter."

- Jordnærhudpleie

Føler det er verdt å dele at kjæresten min har spurt nesten daglig om vi kan ta ansiktsmaske. Han forteller at han aldri hadde trodd det skulle være noe han ville like, men han setter også så stor pris på at de ikke inneholder noe tull og tøys, og at de faktisk talt er så naturlige at de kunne blitt spist. Han har hatt ganske åpne porer, en del "black heads" på nesen og av og til litt fettete og matt hud. Vi ser begge at etter flere ganger med bruk av denne ansiktsmasken, så har huden hans blitt betydelig finere, mer glødene og mye mindre hudormer. Så til alle dere damer som leser, og som tenker på hva dere kunne hatt lyst å gi til mannen deres i f.eks bursdagsgave, så anbefaler jeg virkelig denne! Gi han den diggeste ansiktsmasken og en "Spa Night" han aldri vil glemme!

 

Sjekk ut nettbutikken deres HER

(Sponset innlegg)

#Jordnærhudpleie #Vegansk #Økologisk #Sponset #Ansiktsmaske #Kosmetikk #Hudpleie

Relaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page