Spiselig ansiktsmaske

Hudproblemer er ofte symptomer på underliggende ubalanser i kroppen, og de fleste hudproblemer har faktisk samme opphav. Ved å jobbe med grunnleggende ting som kosthold, fordøyelse og livsstil kan du bedre kroppens hormonbalanse og betennelsesnivå, og dermed gjøre underverker for huden.

Sliter du med dårlig hud?

Jeg tror det aller beste vi kan gjøre for huden, håret og neglene våre er å leve et holistisk- og sunt liv. Dette betyr at, før du kjøper dyre kremer, skrubber og ansiktsrenser for å forbedre huden din, ta en god titt på hva du spiser og hvordan du tar vare på deg selv. Med tanke på at huden er kroppens største organ, og faktisk absorberer ca 70% av det vi har på den, kan det desverre også hende at de samme produktene du tror hjelper deg med å få bedre hud, er de som gjør den verre.