Det beste jeg vet!

13 år på skole, 13 år med brødskive til frokost, i matboksen og til kvelds. Må innerømme at jeg gikk lei, men fortsatte å spise denne tørre skiven hver dag. Endelig har jeg blitt "VOKSEN" og kan selv bestemme hva jeg skal spise til frokost, lunsj, middag og kvelds.

Jeg har fått meget sansen for såkalte «Smoothie Bowls», og for dere som følger meg på instagram, vet at jeg ofte lager slike måltider.

En smoothie bowl er frukt og bær, enten ferske eller fryst, som blandes sammen med veldig lite væske, og blir derfor tjukk, som en slags grøt, så man da topper med ønsket topping.

Dette er min daglige frokost, og av og til også middag og kvelds. Frukt er lett fordøyelig, og derfor bruker kroppen mindre energi på å fordøye selve maten, og mer energi til å gripe dagen.

Jeg har lyst å dele min favorittfrokost, en «Acai Smoothie Bowl», med sorterte bærtopping. Super næringsrik og kjempegod!

Da jeg var å reise i Sør-Amerika, Brasil, fikk jeg øynene opp for dette nydelige bærer, som hverken er søt, sur, bitter eller salt... En smak som er vanskelig å forklare, og som ikke minner om noe annet.

Aca