Fullstendig næringsdrivende

Endelig er jeg FULLTIDS SELVSTENDIG NÆRINGSDRIVENDE!!! (Eller... Fullstendig næringsdrivende, hehe)

Jeg har sagt opp jobben på kafeen/baren jeg har jobbet ved i en stund nå. Helt siden jeg var 15 år, har jeg jobbet i kafé- og restaurantbransjen, og det har vært en fin jobb å ha på siden av alt annet jeg driver med. Det har kommet til et punkt nå, hvor det å servere noen alkohol, eller kaffe, eller melk, rett og slett føles litt feil - da jeg ikke selv konsumerer noe av dette, er vanskelig å være både engasjert i det man gjør, og å komme med anbefalinger. Det er kjekkest å kunne jobbe med noe du kan stå for, så med tiden så jeg at jeg jobbet der mest på grunn av pengene (og tryggheten pengene gav meg hver måned). Ja, penger er greit å ha, men nå gir jeg slipp på denne tryggheten, og satser på min egen næring.

Jeg har en drøm om å kunne leve av noe jeg e l s k e r, noe som gir mening for mitt liv, andres liv og for kloden vår. Nå er jeg ett steg nærmere denne drømmen, og tiden framover skal jeg bruke på å fokusere på min egen "business".

Å holde foredrag er noe av det mest givende jeg gjør, da det bidrar til å inspirerer andre til å ta bedre vare på hverandre, oss selv, på dyrene og naturen, og å reflektere rundt valgene vi tar som forbrukere. Jeg blir en stemme for de tekstilarbeiderne som ikke blir hørt, for dyrene, for trærne, og for de mange menneskene som som har mistet troen på seg selv og sin makt til å gjøre en forskjell. Stemmene våre påvirker potensielt andre til å bruke sin stemme - og jeg tar stor glede i å se de positive endringene som følger med.

("Næringslivdagene", foredrag i Bergen)

Ikke bare jobber jeg med foredrag, jeg driver også som kunstner (Freedayart), og selger og produser