Fullstendig næringsdrivende

Endelig er jeg FULLTIDS SELVSTENDIG NÆRINGSDRIVENDE!!! (Eller... Fullstendig næringsdrivende, hehe)

Jeg har sagt opp jobben på kafeen/baren jeg har jobbet ved i en stund nå. Helt siden jeg var 15 år, har jeg jobbet i kafé- og restaurantbransjen, og det har vært en fin jobb å ha på siden av alt annet jeg driver med. Det har kommet til et punkt nå, hvor det å servere noen alkohol, eller kaffe, eller melk, rett og slett føles litt feil - da jeg ikke selv konsumerer noe av dette, er vanskelig å være både engasjert i det man gjør, og å komme med anbefalinger. Det er kjekkest å kunne jobbe med noe du kan stå for, så med tiden så jeg at jeg jobbet der mest på grunn av pengene (og tryggheten pengene gav meg hver måned). Ja, penger er greit å ha, men nå gir jeg slipp på denne tryggheten, og satser på min egen næring.

<