Investere i Villbrygg

For litt over et halvt år siden var jeg og mamma innom Mathallen i Oslo for å ta en matbit, da jeg snublet over Villbrygg.Det var drikken deres "SKOG 03" som fanget oppmerksomheten min (og som har blitt min favoritt)

Leste på flasken: "sparkling ordic plant brew... fermentert infusjon av granskudd og sitrongress. profil: fiken, kvae, sitrus"..... Jeg husker jeg tenkte "wow.. ja..digg"Da jeg gav kassadama kontanter for drikken, kunne hun ikke ta de imot p.gra restriksjoner, og ikke kunne vi betale med smarttelefon, da jeg ikke hadde min med og mamma brukte en gammel nokia. Nei, det var ikke en lett situasjon, og det ble litt fram-og-tilbake-og-kan-du-kjøpe-den-for-meg-vær-så-snill-så-kan-du-få-kontanter-av-meg-snille-snille-kassadame? He, he. Det ordnet seg, vettu, og min første slurk av "skog" var en ren glede.Digger rene produkter med rene smaker, minst mulig sukker og tull og tøys... også DIGGER jeg at de bruker norske, ville urter og blomster i drikkene sine. Et perfekt, alkoholfritt alternativ som i tilegg føles helbredende. Yes-yes-yes!


Også var det jo en glede å finne den igjen på Ostehuset Øst i Stavanger, like ved der jeg bor - så ja, kanskje jeg var innom der hver dag og kjøpte en "skog", kanskje ikke...