top of page

Styremedlem i Stavanger Urban Folkehøyskole

I 2016 begynte jeg å jobbe som foredragsholder, og siden den tiden har jeg fartet rundt på besøk til de som ønsker å lære litt mer om bærekraft- og etikk.
Jeg har vært på besøkt hos mange, men det er først og fremst folkehøyskoler som har vist mest interessert igjennom årene! Og det må jeg si; jeg har blitt ufattelig glad i «konseptet» folkehøgskole! Jeg digger læringsmetodene! Og fysøren så mye bra ungdom jeg har fått møte! Det gir meg virkelig håp for framtiden

Altså, så glad har jeg blitt i folkehøyskoler at jeg nå sitter i styret hos Stavangers nye, grønne og urbane folkehøyskole: Stuf

Dette er en skole som definitivt vil være et godt bidrag i den grønne utviklingen. Digger at den skal ligge i oljebyen #StavangårPå skolen vil det være linjer som bygging av mikrohus, redesign, urbant landbruk, kunst og urbex, sosial entreprenørskap med fokus på bærekraftige løsninger... Bare for å nevne noen.

Ah... Noen ting går i riktig retning, og det er denne skolen et bevis på


Oppstart høsten 2022! Mulig å søke nå!


Les mer om skolen på www.stufskole.noRelaterte innlegg

Se alle
Siste innlegg
bottom of page